breathtaking-calm-color-36478.jpg
 
 

Sammen bestiger vi Google-bjerget

Hos Conceptify har vi stor erfaring med søgemaskineoptimering (SEO), og denne vil vi gerne dele med dig. Når du skal have succes online, så er det altoverskyggende, at du får relevante købelystne besøgende ind på din hjemmeside. Vi kender det alle, at Google efterhånden er blevet et ‘omvandrende digitalt leksikon’, hvor du kan få svar på stort set alt. Men det er ikke ligegyldigt, hvor på Google du ligger: Det skal være de rigtige søgeord, du rangerer på, og så er din placering på Google helt afgørende for, om det er din hjemmeside, de potentielle kunder klikker ind på. Omkring 65 % af alle klik på Google tilfalder placering 1, 2 og 3. En vigtig pointe er tilmed, at de organiske resultater har en langt højere grad af troværdighed og tillid fra de besøgende.

Søgemaskineoptimering er ikke én enkelt disciplin, men derimod et miks af både tekniske optimeringer, godt unikt indhold i tekst og billeder samt links fra interne og eksterne hjemmesider. For at kunne bestige Google-bjerget og komme i toppen af de organiske søgninger er disse discipliner altså vigtige at mestre, og det er hér, at vi kan gøre en forskel for din forretning.

Hos Conceptify tilbyder vi derfor at skræddersy en SEO-strategi sammen med dig. Vi starter med en grundig analyse af din forretnings potentialer samt en konkurrentanalyse, hvorefter vi lægger en plan for, hvilke søgeord du skal rangere på, og hvordan vi sammen kommer i mål. Vi tilbyder at On-Page SEO-optimere din hjemmeside (altså den tekniske del), så din hjemmeside opfylder en række af Googles tekniske krav om brugervenlighed, hastighed, mobilindeksering og en optimal intern linkstruktur. Vi sørger endvidere for, at der er metabeskrivelser og gode tags på hjemmesiden.

Vi kan hjælpe dig med at skabe unikt indhold (content marketing) både til din hjemmeside og til eksterne hjemmesider, der så kan linke til din hjemmeside. På denne måde kan vi skabe en ekstern linkstruktur til din hjemmeside, så Google langsomt forstår, at din hjemmeside er værdifuld og relevant for besøgende.

Vi tilbyder dig at skrive SEO-artikler, der er artikler på omkring 500 ord, hvor udvalgte keywords vil linke til din hjemmeside. Vi placerer strategisk disse SEO-artikler i vores linknetværk, så du langsomt vil opleve at rykke højere og højere op på Google. Husk, at én af dyderne i SEO-arbejdet er tålmodighed, da din ‘anseelse’ hos Google langsomt vil stige - ligesom det vil gøre i ‘det virkelige liv’.

For at gøre det nemt, gennemsigtigt og overskueligt for dig har vi lavet forskellige SEO-pakker, som kan hjælpe dig med at bestige Google-bjerget og langsomt skabe flere organiske besøgende til din hjemmeside.