Skip links

Om os

Conceptify

Vores koncept

Vi udvikler din forretning med 360 graders løsninger

Conceptify er et konsulenthus inden for strategi, branding og digitale koncepter med mange års erfaring inden for opbygning af virksomheder, brands og udvikling af succesfulde koncepter. Vi brænder for at realisere dit fulde potentiale.

Vi er selv iværksættere og kender alle de smarteste arbejdsgange og processer. Vi ved, hvordan man opbygger en succesfuld forretning online. Vi har derfor udviklet komplette og skræddersyede løsninger baseret på best practice, de nyeste trends og mange års erfaring.

Vores spidskompetencer

Hos Conceptify får du rådgivning i øjenhøjde i en ærlig, uformel og professionel tone. Vi er ambitiøse på vores kunders vegne og arbejder altid ihærdigt for, at du bliver en succes.

Branding og koncept

Vi er specialiseret i at skabe et stærkt brand, der skaber genklang i markedet. Vi bygger et nytænkende og holdbart koncept, der kan skabe rammerne for din fremtidige forretning.

Sociale medier

Vi udfolder dit brand og koncept på sociale medier med en komplet strategi og kreative tiltag. Bliv en vinder på sociale medier med den rette rådgivning og en nytænkende og iderig strategi.

Webshop og SEO

Vi udvikler kreative og brugervenlige webshops, der skaber salg. Vi er ligeledes specialiseret i at udvikle SEO-strategier, så du bliver en succes på Google.

Dét siger vores ambitiøse kunder

Hos Conceptify brænder vi for at hjælpe ambitiøse startups, iværksættere og etablerede virksomheder med vækst, udvikling og succes. Vi er stolte over at gøre en forskel for vores kunder.

“Med stor glæde og tilfredshed har Conceptify udviklet mit brand ‘Finanschefen’, skabt en rigtig flot hjemmeside og lavet en grundig SEO-indsats. Det giver mange besøgende og har styrket hele min forretning.”

Morten Hjelmholm
Finanschefen.dk

“Ny lækker, spændende og brugervenlig Webshop. Conceptify, tænker meget på brugeroplevelser, så Smykkesmedjen.dk er nem at betjene både af mine kunder og mig selv – så jeg kan koncentrere mig om mit speciale. Desuden har jeg fået en rigtig god hjælp og rådgivning til branding på sociale medier”

Lena Blomgren
Smykkesmedjen.dk
Kontakt os hér
Vil du høre nærmere om mulighederne?