ads-beverage-black-coffee-33972.jpg
 
 

Sammen skaber vi relevant trafik

Hos Conceptify kommer vi hele vejen rundt om din forretning, så du er i trygge hænder og kan koncentrere dig om at udvikle din forretning, skabe samarbejder og skabe nye ideer. Vores fornemmeste opgave er at skabe værdi og overskud for dig, så du kan vækste, skabe nye markeder og opnå nye resultater.

For at opnå succes online er et af nøglebegreberne at skabe relevant trafik til din hjemmeside. Det er helt afgørende, at det er de rigtige forbrugere, der besøger din hjemmeside. Kunder, der reelt set er interesserede i det, du sælger. Den bedste måde at skabe relevant trafik er uden tvivl via Google.

Hos Conceptify har vi stor erfaring med opsætning og optimering af Google Ads- og Google Shopping-kampagner, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig den bedste service og sikre de bedste resultater. Vi sørger for at opbygge og strukturere kampagner for dig, så den bedste konvertering kan skabes. Vi sikrer løbende optimering af dine kampagner, hvilket inkluderer oprettelse af nye søgeord, negative søgeord, budgetjusteringer, annoncegrupper, annoncer og meget mere - hele tiden med fokus på at maksimere ROAS (Return on Ad Spend).

Med retargeting kan du vinde tabte kunder tilbage ved at vise annoncer på Facebook og Instagram til besøgende, der ikke har gennemført købet på din hjemmeside. Det er sjældent, at besøgende køber ved første besøg. Det kræver ofte længere tid at beslutte sig for at gennemføre købet. Med retargeting kan vi sikre, at potentielle kunder ikke glemmer dig ved at vise annoncer for netop det produkt, de har kigget på. Disse annoncer er særdeles effektive, da de besøgende allerede har vist interesse for dine produkter. Vi anbefaler derfor alle vores kunder at få oprettet retargeting-kampagner.