access-application-business-360438.jpg
 
 

Sammen styrker vi din sociale tilstedeværelse

Hos Conceptify elsker vi at skabe relationer, tænke i netværk og udfolde dit sociale potentiale. I et mediebillede, hvor sociale medier overstiger brugen af alle andre medier både i form af underholdning, forbrug, nyheder og socialt samvær, er det helt afgørende, at din forretning har en klar strategi for tilstedeværelsen på sociale medier. For de fleste virksomheder ligger der et stort uudnyttet potentiale i de sociale medier, som vi brænder for at udfolde for dig.

Dit brand og omdømme skabes i mødet med forbrugerne. På sociale medier har du altså mulighed for at møde forbrugerne i øjenhøjde og blive en del af deres sociale liv. Du kan opbygge relationer med potentielle kunder og på strategisk vis påvirke forbrugernes opfattelse af din forretning. Det handler om at blive en del af forbrugernes identitetsdannelsesproces, så forbrugerne har lyst til at følge, engagere sig i og dele dine historier og dit indhold.

Hos Conceptify lever vi for at udfolde dit fulde potentiale og styrke dit brand, så du gør dig bemærket hos din målgruppe. Her giver sociale medier dig nogle unikke muligheder for at skabe passion og interesse hos din målgruppe. Gennem hashtags, mentions og locations kan vi nøje præcisere din målgruppe og lave en målrettet indsats. Hvad mange virksomheder misforstår er, at sociale medier ikke må blive en direkte salgskanal - nej, da meget af det sociale liv udvikles og defineres på sociale medier, bliver virksomheders opgave at præsentere engagerende, underholdende og berigende indhold, som forbrugerne har lyst til at involvere sig i.

Hos Conceptify har vi fingeren på pulsen inden for trends på sociale medier. Vi tilbyder dig at skræddersy en strategi til sociale medier, der på bedste vis indtænker målsætning, målgruppe, kanaler, budskab og visuelt udtryk, der sammen tjener til formål at understøtte og udvikle dit brand og koncept.