Skip links

Lad os sammen bestige ‘Google-bjerget’

Conceptify

SEO Solution

Din placering på Google er guld værd

Èn af nøglerne til succes online er SEO. Vi kan sikre, at din hjemmeside er søgemaskineoptimeret, så du kan opnå relevant organisk trafik. For 8 ud af 10 kunder starter købsprocessen på Google, og samtidig er der mest tiltro og tillid til de organiske resultater. Vi tilbyder derfor SEO-pakker, så du nemt kan begynde at få købelystne besøgende.

Skab relevant trafik

Med en solid SEO-indsats opnår du relevant organisk trafik

Overgå konkurrenter

Kom foran dine konkurrenter og vind kundernes tillid og fortrolighed

Langsigtet investering

Skab permanente og holdbare placeringer på Google

Nå nye markeder

Med en strategisk SEO-indsats kan du nå nye gunstige markeder

Conceptify SEO Solution

Vores komplette SEO-løsning

Analyse

Vi starter med en grundig analyse af din forretnings potentialer samt en konkurrentanalyse, hvorefter vi lægger en plan for, hvilke søgeord du skal rangere på, og hvordan vi sammen kommer i mål.

On-Page SEO

Vi sikrer, at din hjemmeside opfylder en række af Googles tekniske krav om bruger-venlighed, hastighed, mobilindeksering og en optimal intern linkstruktur. Vi sørger for metatekster og gode tags på hjemmesiden.

Indhold og links

Vi skaber eksterne links til din hjemmeside og skriver SEO-artikler med fokus på udvalgte keywords. Vi placerer strategisk disse i vores linknetværk, så du langsomt vil opleve at rykke højere op på Google.

Løbende opfølgning

Èn af dyderne i SEO-arbejdet er tålmodighed, da din ‘anseelse’ hos Google langsomt vil stige – ligesom det vil gøre i ‘det virkelige liv’. Vi sørger for løbende monitorering og rapportering af udviklingen.

Hvorfor skal du vælge Conceptify?

Mange års erfaring

Hos Conceptify har vi mange års erfaring med at lave internationale SEO-strategier, der har skabt stor synlighed og øget trafik

Fokus på forretningsudvikling

Vi har en strategisk tilgang med fokus på at udvikle din forretning og skabe langsigtede og holdbare resultater

Kvalitet og grundighed

Vi har en professionel, grundig og ærlig tilgang til SEO-arbejdet, og vi går meget op i, at der er kvalitet i alt, hvad vi leverer

Kontakt os hér
Er du vores næste succesfulde kunde?